Perkhidmatan dan Latihan Make-Up daripada JMO

Archive for November, 2012

Assalamualaikum kwn2 yg sy kasihi..apa khabar semua..?saya harap anda semua sihat-sihat hendaknya bersama insan tersayang.Tadi saya menelephn kawan baik saya dan beliau adalah seorang Perunding Imej terkenal di tanahair kita ini, dia bagitau berita yang agak mengejutkan saya.Kawan-kawan nak tahu berita apa itu? Anda kenal tak perlakon versatile tanah air kita ini yang bernama Maimun Talib..?Beliau disahkan menghidapi penyakit Kanser Payu Dara, kesiannya..dia baik sgt orangnya dan saya pernah makan semeja dengan beliau di Seksyen 2 ,Shah Alam..sedih saya mendengar berita ini…Sama-samalah kita mendoakan agar Kak Maimun Talib kit itu akan sembuh dari penyakit itu yer..Amin

Advertisements

Assalamualaikum semua, penatnya saya rasa hari ni..banyak kerja yang perlu saya selesaikan siang tadi..sampai rumah pun sudah jam 9 malam. Balik rumah emak pun tak berapa sihat,susah hati saya tengoknya..huhuhuu..Esok saya ada Makeup untuk pengantin..Di harap esok semuanya akan berjalan dengan lancarnya..Amin.Jom lihat beberapa gambar yag sempat saya kemas kinikan di dalam blog saya hari ini.. :) hehe

shan setelah di solek ileh saya,,sesuai makeup untuk pergi ke Dinner dan majli rasmi

MakeUp untuk Ke Pejabat

 

hehheheee..jangan marah yerr…saya sempat mengambil gambar sebelum saya memberi Talk untuk kursus tersebut…buat kenangan..hehehhehe

MakeUp ini sesuai untuk pergi ke majlis Makan Malam kerana ia ringkas bersesuaian dengan penampilan yang ringkas dan sederhana

Anjuran Badan Koperat di Bentong,Pahang

Gambar setelah disolek

Assalamualaikum..hai semua..hari ni sudah 23hb November 2012.Tinggal beberapa hari sahaja lagi kita akan memasuki bulan December pula.Begitu pantas kan masa berjalan sekarang,begitulah bagi bakal-bakal pasangan pengantin yang perlu membuat persiapan dari awal agar majlis bersejarah itu nanti akan berjalan dengan lancarnya.Betul tak..? :) hehhee..Saya sentiasa mendoakan agar kesemua bakal pengantin yang berada di Malaysia mahupun di mana jua berada agar majlis perkahwinan anda semua akan berjalan dengan lancar dan memberi kebahagiaan buat anda sekeluarga,InsyaAllah..Oklah, jom kita tengok beberapa photo yang sempat saya ambil ketika saya mengajar Teknik makeup yang betul untuk Makeup pergi ke tempat kerja dan pergi dinner.. zasssss

Gambar sebelum MakeUp..

Gambar sebelum makeup..Untuk Puan tersebut saya solek untuk pergi ke Pejabat,Ringkas tapi menarik.

Assalamualaikum semua… Salam Maal Hijrah, semoga tahun baru ini Tuhan akan memurahkan rezeki dan memberi kita kesejahteraan hidup..Insyaallah. Dunia solekan saya melangkah setapak lagi kerana saya telah menjadi Tenaga Pegajar untuk Kelas-kelas Makeup untuk Badan-Badan Koperat dan Pihak Kerajaan. Ini semua adalah hasil sokongan anda semua yang melayari Blog MakeUp saya ini..Terima kasih saya ucapkan kepada anda yang sudi melihat blog saya ini walaupun ada kalanya saya kurang mengemaskinikan blog saya kerana kesihatan ibu saya yang tidak berapa baik..Tapi alhamdullillah kesihatan ibu saya semakin pulih.Doakan yer agar kesihatan ibu saya kembali pulih seperti biasa .Amin.

Saya bersama orang kuat Bank Rakyat...tq so much liza  :)

Dress yang cantik dan gabungan makeup yg bersesuaian akan menampilkan penampilan seseorang itu menjadi hebat..

Liza dengan Imej yg sangat Natural dan Terselah Keayuan dan Kejelitaannya..Makeup yang natural menjadikan penampilan liza pd malam itu sangat hebat,,Terselah juga dgn Dress yang beliau pakai..hasil ciptaan dari nama yg hebat jgak..Assalamualaikum, 10hb november 2012 saya telah diundang oleh beberapa kakitangan Bank Rakyat negeri Perak untuk menyolek mereka untuk Majlis Makan Malam Tahunan Bank Rakyat peringkat Kawasan Pusat. Jom lihat photo-photo yang sempat saya ambil

Gambar selepas di solek..seperti biasa sy mengetengahkan makeup yg natural bersesuaian dengan Majlis Makan Malam Perbankan

Konsep pada malam tersebut adalah Islamic Touch

Tag Cloud